Μία συνταγή που προτείνει στους επισκέπτες της, η Cretan Food News.gr.
Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα γυάλινο μπολ, ανακατέψτε το άρτυμα ελαιολάδου, τη μουστάρδα, τον πολτό σκόρδου, το βασιλικό και το κρασί.
Προσθέστε τις γαρίδες και ανακατέψτε καλά, σκεπάστε και αφήστε να μαριναριστούν για 1 ώρα.
Όσο περισσότερο τις αφήσουμε στη μαρινάδα, τόσο καλύτερο.
Ετοιμάστε την ψηστιέρα σας ή απλά ανάψτε το γκριλ στο μέτριο βαθμό.
Περάστε τις γαρίδες σε καλαμάκια για σουβλάκια και ψήστε από τις δυο πλευρές να ροδίσουν.