Bristot | Cretan Food News
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Bristot

Bristot

CFN

Στόχος μας είναι να δώσουμε το στίγμα μας στον υπέροχο κόσμο του καφέ, προσφέροντας προϊόντα ποιότητας και δίνοντας μεγάλη προσοχή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Σε αυτή την επιδίωξη της τελειότητας, το πάθος και η παράδοση συναντιούνται σε μία συνεχώς εξελισσόμενη πορεία, με βάση τις αξίες μας. Ακεραιότητα, τιμιότητα και διαφάνεια βρίσκονται στο επίκεντρο των εργασιών μας. Είναι οι αξίες που επέτρεψαν στους καταναλωτές και ιδίως σε εμάς,  να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.

Ο καφές Bristot είναι η σπουδαιότερη μάρκα της Procaffe, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο καβούρδισμα καφέ στην Ιταλία, η οποία είναι από τις κορυφαίες σε αγορά espresso, σε μεγάλο αριθμό χωρών.

Από τα κεντρικά γραφεία μας στο Belluno, έχουμε αναλάβει το ψήσιμο του καφέ από το 1919 και με το πέρασμα του χρόνου, έχουμε καταστεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις μεταβαλλόμενες τεχνολογίες, για να εξακολουθήσουμε να ικανοποιούμε τις προτιμήσεις των πελατών μας. Η ιστορία μας, που έχει δημιουργηθεί με παράδοση, δημιουργικότητα και επιχειρηματικά προσόντα, είναι το σύμβολο της ποιότητας για τα ιταλικά προϊόντα που έχουν διεθνές κύρος, και σε όλο τον κόσμο το όνομά μας είναι συνώνυμο με την υπεροχή,  και το πάθος για τελειότητα.
 
Ιστορικό
Ο Domenico Bristot ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας που μέχρι σήμερα φέρει το όνομά του. Η σκληρή δουλειά, η δεξιοτεχνία, η τύχη, και η διαίσθησή του ήταν τα συστατικά της επιτυχίας του, όπως και για πολλούς της εποχής του.Όταν ήταν ακόμη νέος, ο Domenico μετακόμισε στη Βιέννη, μια από τις πρωτεύουσες της «Χρυσής Εποχής», γεμάτη από φιλοσόφους, συγγραφείς, επιστήμονες, και επιχειρηματίες. Εκεί έκανε κάποιες σημαντικές γνωριμίες. Μεταξύ αυτών, ήταν μια γνωριμία αποφασιστικής σημασίας για το μέλλον του: συνάντησε έναν γνώστη καφέ ο οποίος τον εισήγαγε σε αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο.
 
Αφότου γύρισε στην Ιταλία το 1919, ίδρυσε το δικό του εργοστάσιο, όπου θα μπορούσαν να εφαρμοστούν όλες οι ιδιαίτερες τεχνικές που έμαθε στη Βιέννη.
 
Χρόνια αργότερα, χάρη στους πειραματισμούς και τις μελέτες του, μπόρεσε να φτάσει τελικά το αποτέλεσμα που αποσκοπούσε: να δημιουργήσει έναν καφέ με έντονο άρωμα, γλυκιά γεύση, με αίσθηση φρούτων, σίγουρα διαφορετικό από ό, τι ήταν διαθέσιμο εκείνη την εποχή. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας του Bristot: το ιδιαίτερο καβούρδισμα, η ακρίβεια στην έρευνα των καλύτερων προελεύσεων, μαζί με το πάθος για την τελειότητα. Όλα αυτά συνδυάστηκαν για έναν espresso με μοναδική αίσθηση.

Πρωτοτυπία
Διαρκής καινοτομία - Ευελιξία και αποτελεσματικότητα - Διαδικασίες και ρυθμός παραγωγής πρώτης ποιότητας – Έλεγχοι που διενεργούνται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, και πάντοτε η καλύτερη δυνατή ποιότητα, με εγγύηση.
 
Πιστοποίηση
Η τελευταία τεχνολογία, η έρευνα και η ανάπτυξη, η καινοτομία και οι τακτικοί έλεγχοι της παραγωγής στην διαδικασία του ψησίματος εξασφαλίζουν κορυφαία επαγγελματική απόδοση.
Τα προϊόντα μας έχουν το UNI EN ISO 9001-2000 και HACCP, και έχουν επίσης πιστοποιηθεί ως Kosher.

Εταιρικό Προφίλ: 
Αντιπροσωπείες & εμπόριο πρώτων υλών