Φούρνος Βενέρη | Cretan Food News
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Φούρνος Βενέρη

Φούρνος Βενέρη

Ο φούρνος Βενέρη, με μακρόχρονη πείρα και με παράδοση στο χώρο της αρτοποιίας ήδη από το 1967, διατηρεί μία φιλοσοφία αναλλοίωτη στο χρόνο!

Μία οικογενειακή επιχείρηση, με ιδρυτή τον Νικόλαο Βενέρη, που με την πάροδο του χρόνου παραχώρησε τα ηνία στον υιό Βενέρη και εν συνεχεία στον Νίκο και Μανώλη Βενέρη, δίνει δυναμικό παρόν στην πόλη του Ηρακλείου.

Το μεράκι και η φροντίδα για τις προσεγμένες δημιουργίες, δίκης μας παραγωγής, αποτυπώνεται σε κάθε είδος ξεχωριστά. Οι άριστοι γνωστές του αντικειμένου, με τη βαθειά και την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο, αποτελούν ένα ακόμη μυστικό της επιτυχίας. Τα διάφορα είδη ψωμιού, το παξιμάδι, παραδοσιακά γλυκά, σιροπιαστά, παγωτό, τούρτες, εκλεκτά αρτοσκευάσματα και γλυκίσματα, φτιαγμένα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, σας προσφέρονται καθημερινά φρεσκοζυμωμένα και αχνιστά! Ταυτόχρονα σας παρέχετε η δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας από την εκλεκτή ποικιλία Bristot Sublime, συνοδεύοντάς τον με κάτι από τις γλυκές δημιουργίες μας.
 
Ο “Φούρνος Βενέρη”, διατηρώντας την αίγλη του παραδοσιακού με τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό, δημιουργεί ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα, άρρηκτα συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων! Έχοντας θέσει ως κυριότερο στόχο την ικανοποίηση των πελατών, σας εγγυάται ένα άψογο γευστικό αποτέλεσμα, ικανό να ανταποκριθεί σε όλες τις προτιμήσεις.
Απολαύστε το!
 
 
Ώρες λειτουργίας: 6:30-22:00
Βρείτε την επιχείρηση στο facebook: Bakery Veneris / Φούρνος "Βενέρης"
Υπ/μα: Γ.Πετρακογιώργη &Μαιάνδρου, Ηράκλειο Κρήτης