Ο Φούρνος του Μαγαράκη | Cretan Food News
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Ο Φούρνος του Μαγαράκη

Ο Φούρνος του Μαγαράκη

CFN

Από το 1946 το όνομα Μαγαράκη είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τέχνη του ψωμιού στο Αρκαλοχώρι.

Με πολυετή πείρα και παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά, η οικογένεια Μαγαράκη δημιουργεί ψωμί αλλά και γλυκίσματα που συντροφεύουν τις καθημερινές ζωές των πελατών της.
Ψωμί,  παξιμάδι, σφολιάτες, σάντουιτς, τούρτες, γλυκά αλλά και παραδοσιακά σιροπιαστά, παρασκευάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα και περισσή προσοχή στο εργαστήριο του φούρνου και προσφέρονται καθημερινά ολόφρεσκα και λαχταριστά. Έχοντας πάντοτε ως κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών της, η οικογένεια Μαγαράκη αφιερώνεται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και δημιουργεί μικρές και μεγάλες λιχουδιές με τα πιο αγνά υλικά και τον πιο παραδοσιακό και σπιτικό τρόπο.

Η ίδρυση της επιχείρησης έγινε από τον Αλέκο Μαγαράκη, ενώ τα σκήπτρα της κληροδοτήθηκαν στον Μανώλη και την Ερικαίτη Μαγαράκη και εν συνεχεία στον Νικόλαο και την Μαρία Μαγαράκη, που συνεχίζουν πλέον αυτήν την οικογενειακή παράδοση. Με το πέρασμα του χρόνου οι διατροφικές συνήθειες, οι ανάγκες αλλά και μέθοδοι παρασκευής μπορεί να άλλαξαν, όμως τα υψηλά στάνταρ της οικογενείας για την ποιότητα των υλικών και κατ’ επέκταση των προϊόντων της παρέμειναν σταθερά και αμετάκλητα. Σήμερα, στον «Φούρνο του Μαγαράκη» ο εκσυγχρονισμός παντρεύεται με την παράδοση και δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία και κάθε διαφορετικό γούστο.

Μάλιστα, «ο Φούρνος του Μαγαράκη» αναλαμβάνει  κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση και την εφοδιάζει με ξεχωριστές γεύσεις που ταιριάζουν στην εκάστοτε περίσταση και στις ιδιαίτερες επιθυμίες των διοργανωτών της. Επισκεφτείτε τον στο Αρκαλοχώρι, δοκιμάστε ψωμί από προζύμι χωρίς μαγιά ή από δίκοκκο στάρι, απολαύστε κάποια γλυκιά δημιουργία από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει και επιβεβαιωθείτε για την αξεπέραστη ποιότητα και γεύση που χαρακτηρίζει κάθε τι που φέρει την υπογραφή “Μαγαράκη”.