Εnoteca Cocktail & Wine bar | Cretan Food News
Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023

Εnoteca Cocktail & Wine bar

Εnoteca Cocktail & Wine bar

CretanFoodNews

Κάνοντας μια βόλτα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, συναντάτε την Enoteca (Οινοθήκη).

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κρητικό αρχοντικό του 16ου αιώνα. Εμφανίστηκε πριν 14 χρόνια, είναι το πρώτο και μάλλον το καλύτερο (κατά γενική ομολογία) wine bar της πόλης. Έχει περισσότερες από 400 επιλεγμένες ετικέτες και  απαρτίζει τη μεγαλύτερη συλλογή Ελληνικού κρασιού στην Κρήτη. Πριν 5 μήνες εξελίχθηκε σε Cocktail & Wine bar αφού προστέθηκαν και fancy cocktails  στον κατάλογο.

Ο  mixοlogist Αντώνης Γιαννακάκης επιμελείται μια πολύ ευφάνταστη λίστα από cocktails.Παρασκευάζει εντυπωσιακά στη γεύση και στο μάτι cocktails , που αξίζει να τα δοκιμάσετε! Οι μουσικές επιλογές του dj Marinos (σόουλ, φανκ και τζάζ), δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να σε χαλαρώνουν από το πρώτο λεπτό. Ο συνδυασμός  περιβάλλοντος, μουσικής και ποτών σε κάνουν να νιώσεις ικανοποιημένος που ανακάλυψες το μυστικό μέρος, που εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε στέκι σου!

Μας άρεσε το πολύ φιλικό προσωπικό (πρόθυμο να σε βοηθήσει και στην επιλογή ποτού), ο ενημερωμένος κατάλογος, η εξαιρετική  ποιότητα των υλικών και οι πολύ προσιτές τιμές .

Τα λαχταριστά cocktails με φρέσκα φρούτα, εξωτικά μπαχαρικά και ιδιαίτερες γαρνιτούρες από 7-9 €, το ποτό 5€, η μπύρα από 3€ και finger food από 0.70€.

*Αποτελεί εναλλακτική πρόταση για το κέντρο της πόλης. *