ΒΟΥΡΓΙΑΛΙ - Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα | Cretan Food News
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

ΒΟΥΡΓΙΑΛΙ - Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα

ΒΟΥΡΓΙΑΛΙ - Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα

CFN

Ένα κατάστημα γεμάτο από κρητικά καλούδια!

Γνήσια κρητικά παραδοσιακά προϊόντα, από ντόπιους μικρούς παραγωγούς αλλά και συνεταιρισμούς του νησιού, μπορεί κανείς να ανακαλύψει στα όμορφα ράφια του παραδοσιακού παντοπωλείου Βουργιάλι.

Το ξύλο κυριαρχεί παντού δίνοντας στο χώρο μια ιδιαίτερη ταυτότητα και δημιουργώντας ζεστή ατμόσφαιρα για τις αγορές σας.

Στο Βουργιάλι τα κρητικά καλούδια πρωτοστατούν! Ποιοτικά και ιδιαίτερα, ό,τι προϊόντα κι αν επιλέξετε, έχουν τη σφραγίδα του ξεχωριστού και τη νοστιμιά της καλής παραγωγής.

Στο Βουργιάλι θα βρείτε τυροκομικά, αλλαντικά, παξιμάδια, όσπρια, κρασιά, τσικουδιά (και με…αρώματα!), φρέσκο παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα, μέλι, βότανα, επιλεγμένα βιολογικά προϊόντα για ό,τι έχει ανάγκη το καθημερινό σας τραπέζι. Οι θησαυροί είναι πολλοί και σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε με τη βοήθεια ανθρώπων εξυπηρετικών και ευγενικών.

Αν λοιπόν θέλετε να γνωρίσετε τα υλικά της κρητικής παραγωγής που θα φέρουν την πατροπαράδοτη ποιοτική κουζίνα στο πιάτο σας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Βουργιάλι και να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και αυθεντικών καλοδιαλεγμένων προϊόντων της Κρήτης, που χρόνια τώρα δίνουν την ιδιαίτερη ταυτότητά τους στα παραδοσιακά φαγητά και γλυκίσματα της κουζίνας του νησιού μας.

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 8:30π.μ. – 5:00μ.μ.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 8:30π.μ. – 9:00μ.μ.

Βρείτε την επιχείρηση στο Facebook: Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα ''Βουργιάλι''