Αναδρομές Live | Cretan Food News
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Αναδρομές Live

Αναδρομές Live

Cretan Food News

“Σας καλωσορίζουμε στις Αναδρομές live,” στην μεγαλύτερη και πολυτελέστερη αίθουσα εκδηλώσεων στην Κρήτη. Για το γάμο, την βάπτιση, την εκδήλωση και την διασκέδαση!

Οι Αναδρομές live είναι ο ιδανικός χώρος για την διοργάνωση του γάμου, της βάπτισης, της κοινωνική - επαγγελματικής σας εκδήλωσης και της νυκτερινής σας διασκέδασης με ζωντανό πρόγραμμα μουσικής!

Το κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων Αναδρομές live δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης από το 1995. Η πολυετής εμπειρία μας στη διοργάνωση δεξιώσεων, το έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με την νέα μεγάλη μας αίθουσα στις Αρχάνες αλλά και το μουσικό σχήμα με ζωντανή μουσική εγγυώνται την επιτυχία του γάμου, της βάπτισης, του αρραβώνα, της εταιρικής σας εκδήλωσης και της βραδινής σας διασκέδασης!

Η ανακαινισμένη εκκλησία της Υπαπαντής του Κυρίου βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κέντρου και το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει να τελέσει το μυστήριο είτε στον εξωτερικό χώρο είτε στον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας. Στις νέες υπηρεσίες του κέντρου εντάσσεται και η ειδική διαμόρφωση του χώρου όπου θα γίνει η εστίαση με τετράγωνα τραπέζια ή ροτόντες, για την εξυπηρέτηση γάμου από 500 άτομα και άνω, ενώ οι μικροί καλεσμένοι μπορούν να διασκεδάσουν στον παιδότοπο. Στην διάθεση του ζευγαριού βρίσκεται η γαμήλια σουίτα του κέντρου μας.

To μουσικό πρόγραμμα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας. Οι Αναδρομές live στις Αρχάνες, Ηράκλειο Κρήτης, φημίζονται για το ζωντανό πρόγραμμα που συνοδεύει τις δεξιώσεις που λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα του κέντρου ψυχαγωγίας ανεβάζοντας την διασκέδαση των καλεσμένων σας στα ύψη. Για αρχή, το κρητικό μας πρόγραμμα σηκώνει τον κόσμο από τα τραπέζια στην μεγάλη πίστα του κέντρου και έπειτα την σκυτάλη στην διασκέδαση παίρνει το λαϊκό σχήμα που αποτελείται από διαχρονικούς και νέους καλλιτέχνες της Κρήτης οι οποίοι ερμηνεύουν για εσάς ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με αγαπημένα παλιά και σύγχρονα ελληνικά τραγούδια. Τέλος, υπάρχει η επιλογή μίσθωσης DJ με το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Το φαγητό: 
Η δεξίωση γάμου στο κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων Αναδρομές live στις Αρχάνες, Ηράκλειο Κρήτης, είναι μια ξεχωριστή βραδιά που κάθε ζευγάρι θα θυμάται για πάντα. Ο chef, οι maitre και οι έμπειροι σερβιτόροι αναλαμβάνουν να απογειώσουν το γαμήλιο τραπέζι τόσο με τις γεύσεις όσο και με την άψογη εξυπηρέτηση που μόνο οι Αναδρομές live είναι σε θέση να προσφέρουν. Το μενού μπορεί να διαμορφωθεί και να είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ζευγαριού, ο chef μας θα σας βοηθήσει στην επιλογή των πιάτων και θα σας προσφέρει την γνώμη και την εμπειρία του.