Ηράκλειο | Cretan Food News
Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023

Ηράκλειο

Ηράκλειο

Αντίποδας

Στους πρόποδες του ένα περιβάλλον νοσταλγικό,
στα μονοπάτια του η νοστιμιά, η γεύση, το μεράκι και η ευταξία,
στην κορυφή του η ευφορία και η ικανοποίηση

Αυτή την αίσθηση μας δίνει το παρεϊστικο στέκι του Αντίποδα. Ένας χαλαρός μικρός, φιλικός χώρος στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, στο πλακόστρωτο της πλατείας Κοραή, που συγκεντρώνει κουβέντες, γέλια και σούσουρα από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Τα Μερακλίδικα

Τα Μερακλίδικα από την οικογένεια Κυριακάκη ασχολούνται εδώ και 25 πλέον χρόνια με την παραγωγή και διάθεση παραδοσιακών προϊόντων με βάση το ελαιόλαδο, στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης έχοντας αντλήσει πολύτιμη πείρα στις παραδοσιακές γεύσεις.

Τα Μερακλίδικα

Τα Μερακλίδικα από την οικογένεια Κυριακάκη ασχολούνται εδώ και 25 πλέον χρόνια με την παραγωγή και διάθεση παραδοσιακών προϊόντων με βάση το ελαιόλαδο, στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης έχοντας αντλήσει πολύτιμη πείρα στις παραδοσιακές γεύσεις.

Κρεοπωλεία Μαρμαράς Π. ΑΕΒΕ

Βρείτε εξαιρετικής ποιότητας κρέας και πρωτότυπες προτάσεις για το καθημερινό σας τραπέζι σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα της εταιρείας Μαρμαράς Π. ΑΕΒΕ.

  • Μαγγανάρηδων 27, ΤΚ 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810231120

  • Ικάρου 28, Ν.Αλικ/σός, ΤΚ 71601, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810229800

  • Γερωνυμάκη & Μονής Τοπλού 2, ΤΚ 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810220391

  • Ειρήνης & Φιλίας 102, Μαλάδες, ΤΚ 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810542418, 2810542417

ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε

Η  ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε λειτουργεί περίπου τέσσερις δεκαετίες καθώς ιδρύθηκε το 1977 με την επωνυμία ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, με την οποία και καθιερώθηκε επί 36 έτη έως και το 2013 οπότε μετατράπηκε σε Α.Ε

Δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης (HO.RE.CA) με αντικείμενο εργασιών την αντιπροσώπευση, εισαγωγή, πώληση και διανομή Α΄ υλών μαγειρικής, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, χυμών και αναψυκτικών.

Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και διαθέτει σύγχρονο στόλο φορτηγών ψυγείων για την καθημερινή διανομή των προϊόντων της.

Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική Σταματάκης

Ζυμώνουμε... παράδοση!

Το 2004 ξεκινήσαμε μια οικογενειακή επιχείρηση, γνωρίζοντας όμως την τέχνη της αρτοποιίας από πολύ παλιά.

Εδώ και χρόνια έχουμε μάθει να «ζυμώνουμε» άψογα εκλεκτά προϊόντα και να τα μετατρέπουμε σε πεντανόστιμες δημιουργίες, αλμυρές και γλυκές, ικανές να ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο!

Πλυντήρια - στεγνοκαθαριστήρια cleanup

Τα πλυντήρια - στεγνοκαθαριστήρια cleanup προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού, μίσθωσης ιματισμού και πώλησης ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε επαγγελματίες και ιδιώτες, με σεβασμό, συνέπεια και αυστηρό επαγγελματισμό από το 2007.

Η επαγγελματική μίσθωση ιματισμού στοχεύει στην πλήρη κάλυψη των αναγκών οποιασδήποτε κοινωνικής ή επαγγελματικής εκδήλωσης. Παρέχουμε το σύνολο των απαιτούμενων προϊόντων ιματισμού, όπως:

Pages