8ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη | Cretan Food News
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

8ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη

8ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη

Το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας του, διοργανώνει το 8ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Το ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας διοργανώνεται αδιάλειπτα από το 2012 και έχει πλέον καταστεί θεσμός στα δρώμενα της πόλης ως η κορυφαία εκδήλωση του είδους, συνδράμοντας θετικά στην επιτυχημένη πορεία της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και του αγρότη–επιχειρηματία μέσω αυτής της στοχευμένης, συνοπτικής και παρεμβατικής εκδήλωσης.

Το φετινό Συνέδριο εστιάζει σε τρείς κλάδους με μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης, αυτούς της μελισσοκομίας, της οινοποιίας καθώς και της φαρμακευτικής κάνναβης. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας που μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στις εξαγωγικές επιδόσεις του αγροδιατροφικού τομέα. Παράλληλα και ανεξάρτητα από τα εκάστοτε επιμέρους θέματα, το Συνέδριο αναδεικνύει σταθερά τεχνολογίες αιχμής που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας στο σύνολο του αγροδιατροφικού συστήματος.

Αναμένεται να συμμετάσχει σημαντικός αριθμός διακεκριμένων επιχειρηματιών, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, εκπροσώπων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, του κλάδου των δικτύων διανομής, αγροτικών συνεταιρισμών και τοπικών φορέων, επιστημόνων και στελεχών της αρμόδιας πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής: AMERICAN-HELLENIC CHAMBER OF COMMERCE,  κα Φανή Ζούρου 2310 286453, f.zourou@amcham.gr
https://www.amcham.gr/events/event/agrotechnology-conference/