14ος Διαγωνισμός Ελληνικής Γαστρονομίας στη Βαρσοβία | Cretan Food News
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

14ος Διαγωνισμός Ελληνικής Γαστρονομίας στη Βαρσοβία

14ος Διαγωνισμός Ελληνικής Γαστρονομίας στη Βαρσοβία

Δ.Τ. CHEF'S CLUB

Στις 29 & 30 Μαρτίου διοργανώθηκε για 14η συνεχόμενη χρονιά διαγωνισμός Ελληνικής γαστρονομίας για Πολωνούς Chef με Ελληνικά προϊόντα στην Βαρσοβία, από το μέλος μας και υπεύθυνο του branch office μας στην Πολωνία ex. Chef Teo Vafidis.

Ανάμεσα στους κριτές της κριτικής επιτροπής, εκπροσωπώντας τη χώρα μας ο πρέσβης της Ελληνικής Γαστρονομίας Μίλτος Καρούμπας και το μέλος μας Βαγγέλης Μπιλιμπάς (υπεύθυνος γραφείου Σάμου).

Πέραν της κριτικής επιτροπής ο ex. Chef Βαγγέλης Μπιλιμπάς, παρουσίασε και ένα υψηλού επιπέδου Master class Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας με παραδοσιακά προϊόντα! Συγκεκριμένα παρουσίασε «Σουτζουκακι γαλοπούλας » γεμιστό με πράσινη ελιά, τυλιχτό με μελιτζάνα/ αλμυρό στεφάνι με κόλιανδρο και παπαρούνα/ πουρέ πράσο με μαύρο σκόρδο και κρόκο Κοζάνης/ Δροσιά από ραπανάκι με ζελέ Μοσχάτο Σάμου.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ θα ήθελαν να συγχαρούν τον Θεόφιλο Βαφίδη για την προσφορά του στην Ελληνική γαστρονομία διαδίδοντάς τη στην αγορά των 40 εκατομμυρίων Πολωνών, καθώς και προωθώντας ελληνικά προϊόντα.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους!!!