Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης επιχορηγεί τη συμμετοχή μελών του στην 13η Παγκρήτια Έκθεση:«Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» | Cretan Food News
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης επιχορηγεί τη συμμετοχή μελών του στην 13η Παγκρήτια Έκθεση:«Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση»

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης επιχορηγεί τη συμμετοχή μελών του στην 13η Παγκρήτια Έκθεση:«Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση»

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην Έκθεση το αργότερο έως και  την 18η Ιανουαρίου 2019.

Την επιχορήγηση μέρους  του κόστους συμμετοχής επιχειρήσεων – μελών του, που επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στην 13η Παγκρήτια Έκθεση: «ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας», αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν άμεσα σχετική αίτηση ενδιαφέροντος.
Η 13η Παγκρήτια Έκθεση, θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 21 Απριλίου 2019, στον Πειραιά, στο Πασαλιμάνι και οι Ρεθυμνιώτικες επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα στεγαστούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης,

Η Διοργάνωση των Παγκρήτιων Εκθέσεων Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών με τίτλο «ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας», πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης, όπου, σε συνεργασία με τους Αναπτυξιακούς φορείς της Κρήτης προωθείται το brand name της Κρήτης και η κρητική διατροφή σε όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιµα & ποτά), καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην Έκθεση το αργότερο έως και  την 18η Ιανουαρίου 2019 στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με σχετικό μήνυμα στο email Info@eber.gr  (υπεύθυνος κ. Θεόδ. Τσαούλης, τηλ.: 28310 57330).

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα επιλεγούν από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, ενώ η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης στην έκθεση θα πραγματοποιηθεί, εφόσον υπάρξει ικανοποιητικό ενδιαφέρον. Το τελικό ποσό επιχορήγησης του κόστους συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών. Απαραίτητη προϋπόθεση επιλογής των επιχειρήσεων είναι η καταβολή των τυχόν οφειλόμενων συνδρομών προς το Επιμελητήριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, στη διεύθυνση:
https://pagritiaekthesi.gr/pireus/ .