Στην τελική ευθεία η 107η σύνοδος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου | Cretan Food News
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

Στην τελική ευθεία η 107η σύνοδος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου

Στην τελική ευθεία η 107η σύνοδος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου

Πηγή:www.neapaseges.gr

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου των μελών του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (ΔΟΕ). Η 107η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στο Μπουένος Άιρες κατόπιν πρόσκλησης των αρχών της Αργεντινής. 

Οι εργασίες της συνόδου θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έως την Πέμπτη 21 Ιουνίου και θα ασχοληθούν με θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΟΕ και τις εργασίες του Οργανισμού στους τομείς της οικονομίας και της προώθησης, της χημείας και της τυποποίησης και της τεχνολογίας και το περιβάλλον.
 
Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτή τη συγκέντρωση περίπου εξήντα εμπειρογνωμόνων και ενδιαφερομένων μερών στον τομέα της παγκόσμιας ελιάς, οι αρχές της Αργεντινής διοργάνωσαν επίσης ένα τεχνικό σεμινάριο για τις προοπτικές του ελαιοκομικού τομέα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου και θα ακολουθήσει τεχνικές επισκέψεις.
 
Οι εργασίες της 107ης συνόδου θα πραγματοποιηθούν στο Παλάτι του Σαν Μαρτίν, το αρχηγείο του Υπουργείου Εξωτερικών στην Πρωτεύουσα της Αργεντινής.