Σεμινάριο «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας» | Cretan Food News
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Σεμινάριο «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας»

Σεμινάριο «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας»

Πολύτιμες συμβουλές σε όσους θέλουν να μαγειρέψουν  αυθεντικές ιταλικές συνταγές προσφέρει το σεμινάριο «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας»  που διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΙΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες  της μαγειρικής  για να τους  μυήσει  στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας.

Ενότητες σεμιναρίου:
•Εισαγωγή στην ιταλική κουζίνα
•Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
•Οργάνωση εργασίας
•Συντήρηση τροφίμων (πίτσα, μακαρόνι, τυραμισού) 
•Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
•Πρακτική εργασία
•Εξετάσεις

Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών)
Διάρκεια: 18 διδακτικές ώρες
Χρόνος διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 26/11/18 έως τις 08/12/18 και ώρες 18:30μ.μ με 21:00μ.μ.
Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός
Στους καταρτιζόμενους με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ  
Εισηγητής:  Giorgio Manganiello, γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr