Πρόσκληση Δήμου Ηρακλείου σε επιχειρήσεις για την έκθεση ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ | Cretan Food News
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

Πρόσκληση Δήμου Ηρακλείου σε επιχειρήσεις για την έκθεση ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Πρόσκληση Δήμου Ηρακλείου σε επιχειρήσεις για την έκθεση ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ο Δήμος Ηρακλείου πρόκειται να συμμετάσχει στην 13η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «KΡHTH η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί, από 13 Απριλίου έως 16 Απριλίου του 2019, στο Πασαλιμάνι, στον Πειραιά.

Η έκθεση είναι μικτή, κοινού και εμπορική και το παρών θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, εταιρείες από τον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή,καθώς και δήμοι που με τη συμμετοχή τους θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα και την επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή τους.

Στην έκθεση αυτή, ο Δήμος Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής του σε χιλιάδες επισκέπτες και επιχειρήσεις της χώρας και του εξωτερικού. Παράλληλα, ο Δήμος Ηρακλείου θα προβάλλει δράσεις και πρωτοβουλίες που πραγματοποιεί (πολιτιστικές, τεχνολογικές, υπηρεσίες τουρισμού, “έξυπνες δράσεις”, κ.α.), προωθώντας με αυτό τον τρόπο το σύγχρονο πρόσωπο του και προβάλλοντας τον Δήμο σαν κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων του αγροτικού τομέα που επιθυμούν να τοποθετηθούν τα προϊόντα τους δωρεάν στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου στο τηλ. 2810336123.