Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Χανίων για τις προοπτικές εξαγωγών στο Μπαχρέιν | Cretan Food News
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Χανίων για τις προοπτικές εξαγωγών στο Μπαχρέιν

Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Χανίων για τις προοπτικές εξαγωγών στο Μπαχρέιν

Εν όψει της διεθνούς εκθέσεως του Μπαχρέιν τον Μάρτιο του 2020 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου στο ΕΒΕΧ ενημερωτική εκδήλωση για τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν εκθέτες.

Τους παρευρισκόμενους ενημέρωσαν ο υπεύθυνος marketing της Terra Creta Μανώλης Καρμπαδάκης , της πρώτης ελληνικής εταιρείας που συμμετείχε πριν από έξι χρόνια στην έκθεση και ο υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Δημήτρης Μουντάκης. «Το ΕΒΕΧ συμμετείχε το 2018 στην έκθεση είπε ο κ. Μουντάκης και αυτοί που πληρούν τις προυποθέσεις για να μπουν στην αγορά του Μπαχρέιν έχουν μια πολύ καλή πιθανότητα να έχουν καλό κέρδος.Η μεγάλη ελληνική κοινότητα που ζει εκεί συμπλήρωσε ο ίδιος, ξέρει και ζητά τα ελληνικά προϊόντα».
 
Με την σειρά του ο κ. Καρμπαδάκης της Terra Creta αναφέρθηκε στην εμπειρία της χανιώτικης εταιρείας με την αγορά του Μπαχρέιν επισημαίνοντας ότι η εταιρεία από την περιοχή του Κολυμπαρίου σήμερα διατηρεί παγιωμένες συνεργασίες με την αγορά της χώρας και άλλες τοπικές εταιρείες.