KRIVEK | Cretan Food News
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

KRIVEK

KRIVEK

Cretan Food News

Η KRIVEK A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων από το 1985 με συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των προϊόντων παραγωγής και εμπορίας της.

Είμαστε μια αμιγώς κρητική επιχείρηση με αντικείμενο δραστηριότητας τις εισαγωγές, την επεξεργασία και την διάθεση νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων, ζωικών και φυτικών τροφίμων όπως μοσχάρι, χοιρινά, αμνοερίφια, πουλερικά, αλλαντικά, κρεατοσκευάσματα, λαχανικά, τυροκομικά, ψαρικά.
Η δυναμική πορεία της εταιρείας στο πέρασμα των χρόνων επισφραγίστηκε το 2005 με την μεταφορά της σε νέες αναβαθμισμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις απαιτήσεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας . Οι νέες εγκαταστάσεις εκτάσεως 4300 μ2 στεγάζουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό τεμαχισμού, τυποποίησης, συσκευασίας καθώς και πρότυπους θαλάμους ψυκτικής συντήρησης, κατάψυξης και τούνελ βαθειάς κατάψυξης , εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και την ασφάλεια και υγιεινή των τροφίμων. Η προσήλωση μας στον σεβασμό του καταναλωτή, μας οδήγησε στην εφαρμογή των αυστηρότερων ελέγχων σε όλα τα στάδια παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων μας, με εφαρμογή του νέου διεθνούς προτύπου για την Ασφάλεια και την Υγιεινή των τροφίμων (HACCP ISO 22000:2005) καθώς και σε ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Τροφίμων (ISO 9001:2008).

Η παραγωγή μας
Η εταιρία μας ,με βάση την πολυετή εμπειρία της, εφαρμόζει ένα πλήρως πιστοποιημένο πρόγραμμα προμήθειας, επεξεργασίας, συντήρησης, τυποποίησης και διάθεσης των προϊόντων της. Καθοριστικός παράγοντας για την νοστιμιά και την τρυφεράδα του κρέατος είναι ο τόπος και ο τρόπος εκτροφής των ζώων. Παγκοσμίως έχει αναγνωριστεί ότι τα ζώα ελευθέρας βοσκής έχουν το πιο φίνο κρέας.
Στην χώρα μας και ιδιαίτερα στην Κρήτη, η εκτροφή των μικρών μηρυκαστικών πραγματοποιείται στην ύπαιθρο, κάτω από ιδιαίτερες κλιματολογικές ή εδαφολογικές συνθήκες, ώστε το κρέας να αποκτήσει την ιδιαίτερη γεύση και άρωμα από τα αρωματικά φυτά. Τα ζώα διατρέφονται με ζωοτροφές απαλλαγμένες από γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
Η τεχνογνωσία του κρέατος, μας βοηθά να επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα των κρεάτων από τις καλύτερες φάρμες. Εκτός από τα πιστοποιητικά των προμηθευτών μας , με την παραλαβή, ελέγχουμε τα προϊόντα και εκπαιδεύουμε το προσωπικό ώστε να διασφαλίζεται η σωστή διαχείριση των κρεάτων.
Η Krivek με πρόσθετα κριτήρια ασφάλειας των τροφίμων, την διατροφική αξία και την υγιεινή του κρέατος επιλέγει τους προμηθευτές της και εφαρμόζει αυστηρά ελεγχόμενη παραγωγική διαδικασία, προκειμένου να διασφαλίσει υψηλό επίπεδο προστασίας του καταναλωτή.

Τα προϊόντα μας

  • Μοσχαρίσια

Από εκλεκτές ποικιλίες μοσχαριών, διαλέγουμε από τις καλύτερες φάρμες και σε ιδανικές συνθήκες επεξεργασίας και ωρίμανσης προσφέρουμε πρότυπα συσκευασμένα: μοσχάρια ολόκληρα με κόκκαλο, μοσχάρια εμπρόσθια και οπίσθια,  βόειο πλάτη Ε5, βόειο πλάτη Ε10, βόειο κολοβό, φιλέτα,  μπούτι άνευ ή με οστό, πλάτη άνευ ή με οστό, κόντρα, λάπες, Τι-Μπον, συκώτι για χονδρική πώληση καθώς και για λιανική (retail) σε προστατευμένη ατμόσφαιρα.

  • Χοιρινά

Από πιστοποιημένα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά εκτροφεία, διαλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες χοιρινού και σε συνθήκες επεξεργασίας εγγυημένες για την ασφάλεια και την υγιεινή προσφέρουμε πρότυπα συσκευασμένα: χοιρινά μισάδια,  σπάλα, μπούτι,  μπριζόλα, πανσέτα,  λαιμό, χοιρινά φιλέτα, σπαλολαιμό, σετ, ζευγάρια κ.α. για χονδρική πώληση καθώς και για λιανική (retail) σε προστατευμένη ατμόσφαιρα.

  • Αμνοερίφια

Τα μικρά μηρυκαστικά ελευθέρας βοσκής αποτελούν κύρια επιλογή μας και με πρότυπες συνθήκες ψύξης και διαχείρισης προσφέρουμε σε προσεγμένες συσκευασίες: αρνί γάλακτος ολόκληρο, ερίφιο γάλακτος ολόκληρο, πρόβατο ολόκληρο, κατσίκες, γίδες, παιδάκια γαλλικής κοπής, μπούτι με οστό, εποχιακά συσκευάζουμε παραδοσιακές γεύσεις για το αναστάσιμο τραπέζι για χονδρική πώληση καθώς και για λιανική (retail) σε προστατευμένη ατμόσφαιρα.

  • Πουλερικά

Κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής και από πλήρως πιστοποιημένες εγκαταστάσεις, οδηγούνται σε ένα ξεχωριστό τμήμα επεξεργασίας και συσκευασίας, στο οποίο διασφαλίζεται η ποιότητα και ο σωστός χειρισμός των προϊόντων. Προσφέρουμε πρότυπα συσκευασμένα: κοτόπουλο ολόκληρο, κοτόπουλο φιλέτο, κοτόπουλο μπούτι, κοτόπουλο φτερούγα, κοτόπουλο στήθος, κοτόπουλο κοπανάκι, κοκόρι ολόκληρο, γαλοπούλα φιλέτο, γαλοπούλα μπούτι κ.α για χονδρική και λιανική πώληση.

  • Προϊόντα Ειδικής Κοπής

Καθοριστικός παράγοντας για την νοστιμιά και την τρυφεράδα του κρέατος είναι ο τόπος και ο τρόπος εκτροφής των ζώων. Παγκόσμιος έχει αναγνωριστεί ότι τα ζώα ελευθέρας βοσκής έχουν το πιο φίνο κρέας. Τα ζώα διατρέφονται με ζωοτροφές απαλλαγμένες από γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Η εταιρεία μας προμηθεύεται τα πιο εκλεκτά κρέατα από τις πιο καλύτερες φάρμες, Αμερικής, Αργεντινής και Ν. Ζηλανδίας, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές και λάτρεις του κρέατος. Έτσι διαλέγουμε από τις καλύτερες ποικιλίες εκλεκτά σφάγια και προσφέρουμε πρότυπα συσκευασμένα:  βόειο Striploin Steak, βόειο Ribroast, βόειο Ribeye Lip-on, βόειο Ribeye Lip-off, βόειο Tenderloin, βόειο Shortloin, βόειο Cube Rolls για χονδρική πώληση καθώς και για λιανική (retail) σε προστατευμένη ατμόσφαιρα

  • Αλλαντικά

Με γνώμονα τις παραδοσιακές κρητικές συνταγές και την διασφάλιση των σύγχρονων εγκαταστάσεων, η KRIVEK παράγει μια σειρά καπνιστών προϊόντων. Η υπέροχη γεύση και το μοναδικό άρωμα τους είναι αποτέλεσμα του ιδιαίτερου τρόπου επεξεργασίας τους, καθώς ψήνονται και καπνίζονται με φυσικό ξύλο.  Λουκάνικα εμπνευσμένα από την παράδοση με εκλεκτά κρέατα και συνδυασμό μπαχαρικών όπως τότε. Προσφέρουμε πρότυπα συσκευασμένα:  λουκάνικο χωριάτικο, λουκάνικο πρασσάτο, λουκάνικο μοσχαρίσιο, λουκάνικο κοτόπουλο,  λουκάνικο ξυδάτο (παραδοσιακό κρητικό), απάκι καπνιστό (παραδοσιακό κρητικό),  χοιρινή μπριζόλα καπνιστή,  χοιρινό ψαρονέφρι καπνιστό,  χοιρινή πανσέτα καπνιστή,  χοιρινή κορτεζίνα.

  • Σκευάσματα

Επιλέγοντας από τα καλύτερα κρέατα και με μοναδικούς συνδυασμούς μπαχαρικών και μυρωδικών τα επεξεργαζόμαστε σε ιδανικές συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής και σας προσφέρουμε πρότυπα συσκευασμένα νωπά και κατεψυγμένα :  μπιφτέκια μοσχαρίσια, μπιφτέκια παραδοσιακά, μπιφτέκια κοτόπουλου, σουβλάκια κοτόπουλο, σουβλάκια χοιρινά, σεφταλιές, κεμπάπ, σουτζουκάκια, κεφτεδάκια, γύρο χοιρινό,  γύρο κοτόπουλο, ντόνερ.

  • Θαλασσινά

Προσεκτικά διαλεγμένα προϊόντα από όλες τις θάλασσες του κόσμου, με μεγάλο κύκλο προμηθευτών και σε ιδανικές συνθήκες επεξεργασίας προσφέρουμε πρότυπα συσκευασμένα, φρεσκοκατεψυγμένα:  ψάρια ολόκληρα, φιλέτα ψαριών, μαλάκια, όστρακα,  γαρίδες , χταπόδια κ.α για χονδρική πώληση καθώς και για λιανική (retail)

  • Λαχανικά

Κύριος σκοπός της εταιρείας μας είναι ο δρόμος των λαχανικών από τον κήπο μέχρι το πιάτο του καταναλωτή να είναι ο ασφαλέστερος και ο συντομότερος. Αυτό επιτυγχάνεται με την προμήθεια λαχανικών από εγκεκριμένους προμηθευτές με βάση καθορισμένων προδιαγραφών, διατηρώντας και ελέγχοντας την αλυσίδα ψύξης και εφαρμόζοντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Προσφέρουμε πρότυπα συσκευασμένα: αρακά, καλαμπόκι σπυρί, φασολάκια στρογγυλά, φασολάκια πλατιά, κουνουπίδι, μπρόκολο, αγκινάρες, ανάμικτα λαχανικά, μπάμιες, μανιτάρια.

  • Τυροκομικά

Από γάλα αιγοπροβάτων που βόσκουν ελεύθερα στην Κρητική φύση, με παραδοσιακό τρόπο τυροκομίας, σας προσφέρουμε: γραβιεράκι, κεφαλοτύρι, μυζήθρα, φέτα, ξηρό Ανθότυρο, μαλακό Ανθότυρο καθώς και τυρί Γκούντα σε φέτες και τυρί Ένταμ σε φέτες.

Βρείτε την επιχείρηση στο Facebook: Krivek S.A.
 

Εταιρικό Προφίλ: 
Πρωταρχικός στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ευθύνη και συνέπεια, προμηθεύοντας τους με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Με έμφαση στην τοπική Κρητική αγορά και την εισαγωγή νέων τρόπων τυποποίησης και διάθεσης παραδοσιακών κρητικών προϊόντων, προχωρούμε σε δυναμική διείσδυση στην κρητική, πανελλήνια και διεθνή αγορά . Η ICAP μας συμπεριέλαβε στην κοινότητα των Ισχυρότερων Εταιριών της Ελλάδας για το 2010 και το 2011.