Hotelier education | Cretan Food News
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Hotelier education

Hotelier education

CFN

Η Hotelier education είναι Κε.Δι.Β.Μ.1 Τουριστικών και Επισιτιστικών Σπουδών με έδρα το νησί της Κρήτης και συγκεκριμένα το νομό Χανίων.

O τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας και συνεισφέρει πολλαπλά στην οικονομία τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Σήμερα η Κρήτη είναι µία από τις σημαντικότερες Περιφέρειες της χώρας και ένας ολοκληρωμένος τουριστικός προορισμός, που προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, ξένους και Έλληνες.

Η Hotelier education συμβάλλει στην Τουριστική βιομηχανία του τόπου εκπαιδεύοντας μέσα από ένα ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών, τα αυριανά τουριστικά στελέχη. Τα προγράμματα σπουδών της Hotelier education είναι τα εξής:

Βασικά διετή προγράμματα:

  • Μαγειρική Τέχνη
  • Διοίκηση Ξενοδοχείου

Ταχύρυθμα προγράμματα:

  • Ζαχαροπλαστική Τέχνη
  • Μαγειρική Τέχνη για εμπειρικούς Μάγειρες
  • Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου
  • Ρώσικα για ξενοδοχοϋπαλλήλους

Στόχος μας στη Hotelier education είναι να διασφαλίσουμε μια συλλογική προσέγγιση στην εκπαίδευση, κατά την οποία οι σπουδαστές αποκτούν μια ιδιαίτερη επαφή με τη τουριστική βιομηχανία και αναπτύσσουν την ικανότητα να προσαρμόζονται και να επικοινωνούν αποτελεσματικά στο μελλοντικό εργασιακό τους περιβάλλον, σε μία χώρα που έχει παράδοση στην φιλοξενία.
Στη Hotelier education επενδύουμε στους σπουδαστές και τους αντιμετωπίζουμε ως μονάδα με εξατομικευμένες ανάγκες, απαντώντας στις ανάγκες αυτές μέσα από ένα προσαρμοσμένο και δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα  στοχεύουμε στην αφύπνιση της εθελοντικής τους συνείδησης και ευγενούς άμιλλας και ενισχύουμε την επαγγελματική τους αντίληψη.
 
Για το λόγο αυτό τα μαθήματα βασίζονται στην βιωματική εκπαίδευση, που σημαίνει ότι πραγματοποιούνται σε πραγματικούς χώρους και συνθήκες εργασίας. Στη Hotelier education, η εκπαίδευση γίνεται σε υπερσύγχρονες ξενοδοχειακής εγκαταστάσεις, με  καινοτόμο εξοπλισμό και εκπαιδευτικά μέσα, έχοντας πάντα σαν στόχο την άρτια και ουσιώδη κατάρτιση των σπουδαστών. Παράλληλα οι 10 συνολικά μήνες αμειβόμενης πρακτικής άσκησης, στα βασικά διετή προγράμματα, σε μεγάλες Ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, προετοιμάζουν την ένταξη των σπουδαστών στην πραγματικότητα της Τουριστικής Βιομηχανίας.
 
Οι σπουδαστές διδάσκονται από την εκπαιδευτική μας ομάδα που αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη του Τουρισμού, με υψηλό επαγγελματικό υπόβαθρο, οι οποίοι βασιζόμενοι σε ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εγγυώνται την σωστή εκπαίδευση των σπουδαστών Ακόμα, πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές εκδρομές και ημερίδες όπου οι σπουδαστές συμμετέχουν ενεργά σε διαγωνισμούς, εθελοντικές δράσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Hotelier education. Με αυτό τον τρόπο, οι σπουδαστές και αυριανοί επαγγελματίες αποκτούν ένα υψηλό επίπεδο γνώσης αλλά και εμπειριών καθώς μαθαίνουν να δουλεύουν μεθοδικά και συλλογικά όπως απαιτεί το επάγγελμά τους.

Το Campus της Hotelier education, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Iolida beach Luxury Resort στην Αγία Μαρίνα Χανίων, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προδιαγραφών πέντε αστέρων και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για την διεξαγωγή των μαθημάτων. Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να διαμένουν και να σιτίζονται στο Campus, απολαμβάνοντας στις ελεύθερές τους ώρες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως το γυμναστήριο, το πινγκ- πονγκ, αλλά και η βιβλιοθήκη που βρίσκονται στην διάθεσή τους.

H Hotelier Education  είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 (Κε.Δι.Β.Μ.1) από τον ΕΟΠΠΕΠ , τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
 
Η πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. διασφαλίζει και αναβαθμίζει την παροχή της εκπαίδευσης με πιστοποιημένες προδιαγραφές, βάσει Επαγγελματικών Περιγραμμάτων, τα αποτελέσματα της μάθησης, δηλαδή πιστοποιημένες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που αποκτώνται μέσω μαθησιακής διαδρομής, αλλά και την παροχή υπηρεσιών.

Παράλληλα, η Hotelier Education είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της  ACTA, του τεχνοβλαστού που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η ACTA, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Hellenic Chef’s Association), πιστοποιεί ειδικευμένες επαγγελματικές και πρακτικές γνώσεις στον τομέα του Τουρισμού και του Επισιτισμού, με σκοπό να καλυφτούν οι απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
 
Στη Hotelier education αναβαθμίζουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας , ενημερωνόμαστε για οποιαδήποτε νέα τάση στο χώρο του Τουρισμού , ανανεώνουμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και προσθέτουμε βιωματικές δραστηριότητες για τους σπουδαστές προκειμένου να τους δώσουμε νέα εφόδια για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Hotelier education! Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης… δημιουργούν υψηλού επιπέδου επαγγελματίες!

Facebook: Hotelier education

Τοποθεσία: