Χαρωνίτης | Cretan Food News
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Χαρωνίτης

Χαρωνίτης

Τρεις γενιές κοντά σας!

Η οικογένεια Χαρωνίτη τώρα και τρεις γενιές ασχολείται με την επεξεργασία και εμπορία ξηρών καρπών. Αποξηραμένα φρούτα, καφέδες, βότανα, μπαχαρικά, χειροποίητες σοκολάτες αλλά και παραδοσιακά γλυκίσματα από κάθε γωνία της Ελλάδος εμπλούτισαν σιγά-σιγά την γκάμα των προϊόντων μας.

Ο παππούς Γιάννης και η γιαγιά Δέσποινα Χαρωνίτη με πολύ μόχθο, μεράκι και εργατικότητα δημιούργησαν την επιχείρηση. Εκτός από αυτή κληροδότησαν στους νεότερους την πείρα, την καλοσύνη και την αγάπη προς το δημιούργημα τους.

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο γιος τους Μανώλης που με την πολύτιμη βοήθεια της συντρόφου του Αναστασίας ανέπτυξαν την επιχείρηση.
 
Τα καταστήματα μετακόμισαν σε κεντρικότερα σημεία, ανακαινίστηκαν, έγιναν πιο λειτουργικά και εμπλουτίστηκε η ποικιλία των προϊόντων τους. Ανάπτυξη επίσης έγινε στον τομέα και της χονδρικής πώλησης. Παραδοσιακά παντοπωλεία, μίνι μάρκετ και πολλά καφέ προμηθεύονται πλέον  από μας ξηρούς καρπούς.
 
Σε ιδιόκτητους χώρους γίνεται η επεξεργασία και αποθήκευση των ξηρών καρπών. Το νέο αίμα της οικογενείας ο Γιάννης και ο Γιώργος, μυημένοι από παιδιά στα μυστικά των ξηρών καρπών,  εξασφαλίζουν τη συνεχεία της επιχείρησης και τη δυναμική που απαιτείται για την περεταίρω βελτίωση, ανάπτυξη, και εκσυγχρονισμό της.
 
Ο πολυετής και διαρκής αγώνας, το μεράκι και η αγάπη μας γι΄αυτό που κάνουμε, η συνεχής αναζήτηση νέων προϊόντων και η στήριξη πελατών-φίλων μας έφερε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Η οικογένεια Χαρωνίτη με το δυναμισμό και τις καινοτόμες ιδέες που διαθέτει σας υπόσχεται ακόμα περισσότερα!

Καταστήματα Χαρωνίτης θα βρείτε:
1o Κατάστημα: Λεωφόρος Καλοκαιρινού 2, Ηράκλειο, Τ.Κ. 71201 Τηλ: 2810 243356
2o Κατάστημα: Οδός 1866 Αρ. 75 Κεντρική Αγορά Ηρακλείου, Τ.Κ. 71202, Τηλ: 2810 243353
Δευ - Σαβ: 8:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.
Κυρ: 5:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.

Βρείτε την επιχείρηση στο Facebook: Χαρωνίτης Ξηροί Καρποί-Χαρμάνια Καφέ