Ρολό Κουνέλι | Cretan Food News
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Ρολό Κουνέλι

Ρολό Κουνέλι

Συνταγή: Φάρμα Κάββαλος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30'
Βαθμός Δυσκολίας: 2

Μια συνταγή που προτείνει στους αναγνώστες της η CretanFoodNews.gr

Υλικά

  • 1 κουνέλι 2 κιλά (ξεκοκαλισμένο)
  • Συκώτι από το κουνέλι (κομματάκια)
  • 1/2 πράσινη πιπεριά (κομματάκια)
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά (κομματάκια)
  • 1/2 κίτρινη πιπεριά (κομματάκια)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι (κομματάκια)
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
  • 1/4 κεφαλογραβιέρα (κομματάκια)
  • 1/4 τυρί φέτα (κομματάκια)
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το συκώτι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις πιπεριές και τον μαϊντανό καθώς και αλάτι και πιπέρι.

Ανοίγουμε το ξεκοκαλισμένο κουνέλι και του προσθέτουμε την παραπάνω γέμιση.

Απλώνουμε από πάνω τη γραβιέρα και τη φέτα. Το κλείνουμε, τυλίγοντας το με κλωστή  ή με το ειδικό δίχτυ για ρολό.

Τυλίγουμε το ρολό σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.

Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί και ψήνουμε για 2,5 ώρες περίπου στους 200oC.