Παγωτό λεβάντας με σιρόπι Dinapoja! | Cretan Food News
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Παγωτό λεβάντας με σιρόπι Dinapoja!

Παγωτό λεβάντας με σιρόπι Dinapoja!

Συνταγή: Dinapoja
Χρόνος Προετοιμασίας: 180'
Βαθμός Δυσκολίας: 2

Μία συνταγή που προτείνει στους επισκέπτες της, η Cretan Food News.gr

Υλικά

  • 10 κουταλιές σιρόπι λεβάντας Dinapoja
  • 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος
  • 8 κουταλιές γάλα
  • λίγο σιρόπι και άνθη λεβάντας για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτουμε το σιρόπι λεβάντας, το γιαούρτι και το γάλα και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε το μίγμα στην παγωτομηχανή ή σε σκεύος για την κατάψυξη. Αν δεν έχουμε μηχανή παγωτού, ανακατεύουμε κάθε μισή ώρα για να μη μας κρυσταλλώσει το παγωτό. Σερβίρουμε το παγωτό με λίγο σιρόπι λεβάντας ακόμα και γαρνίρουμε με φρέσκα άνθη λεβάντας.