Ομελέτα με κρεμμύδια και ντοματίνια | Cretan Food News
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Ομελέτα με κρεμμύδια και ντοματίνια

Ομελέτα με κρεμμύδια και ντοματίνια

Συνταγή: Χρήστος Ι. Λάπας
Χρόνος Προετοιμασίας: 30'
Βαθμός Δυσκολίας: 2

Μία συνταγή που προτείνει στους επισκέπτες της, η Cretan Food News.gr

Υλικά για 4 άτομα

  • 6 αυγά ολόκληρα
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 3 κρεμμύδια μεσαία κομμένα σε λωρίδες
  • ¼ μάτσο σγουρό μαϊντανό
  • 100γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
  • 100ml μπύρα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 40ml ελαιόλαδο
  • Θυμάρι ξερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Eκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο. Μόλις ροδίσουν, προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με τη μπύρα. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, βάζουμε τα ντοματίνια και τη φέτα. Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε καλά με τον αυγοδάρτη και τα περιχύνουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Μόλις ψηθεί από τη μια μεριά η ομελέτα, τη γυρίζουμε από την άλλη μεριά, τη διπλώνουμε και σερβίρουμε με σγουρό μαϊντανό.