Κρεοπωλείο Αγγελάκης | Cretan Food News
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Κρεοπωλείο Αγγελάκης

Κρεοπωλείο Αγγελάκης

CFN

Το κρεοπωλείο “Αγγελάκης”, έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο του κρέατος, εκτείνει τη δράση του στη λιανική πώληση με το κατάστημα, που διαθέτει, στη Λ.Κνωσσού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το κρέας μας επιλέγεται από εκλεκτές φάρμες Ελλήνων παραγωγών, με μοναδικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα του, καθώς φροντίζουμε να σας παρέχουμε το καλύτερο και μόνο!

Παράλληλα, έχοντας μεριμνήσει για τις ανάγκες της αγοράς, δημιουργούμε για εσάς μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων από κρέας με αγνά και φρέσκα υλικά και για όλες τις ώρες. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται μοσχαρίσιο λουκάνικο με μπίρα και με πράσο, φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα, κεμπάπ, χοιρινό σνίτσελ και κοτόπουλο πανέ, κοτομπουκιές και άλλα πολλά!

Ταυτόχρονα η επιχείρησή μας διαθέτει και τυροκομικά προϊόντα, που παράγονται από αιγοπρόβειο γάλα Κρητικών φορέων, και σας προσφέρει γραβιέρα, κεφαλοτύρι, ανθότυρο, ξινομυζήθρα, φέτα, στάκα και αιγοπρόβειο γιαούρτι.

Το προσωπικό μας, έχοντας εμπειρία στο χώρο, είναι εκπαιδευμένο και καταρτισμένο πάνω σε κάθε τύπο κρέατος. Οι αυστηροί υγειονομικοί έλεγχοι, που πληρούνται, και οι τακτικοί κτηνιατρικοί έλεγχοι, που διενεργούνται, εξασφαλίζουν ένα άψογο αποτέλεσμα!

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι το κύριο μέλημά μας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, αποτελεί επιβράβευση για εμάς!

Βρείτε την επιχείρηση στο Facebook: Κρεοπωλεία Αγγελάκης

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 07:00-22:00
Κυριακή 07:00-13:30
Διεύθυνση: Λ.Κνωσσου 156, Ηράκλειο Κρήτης
Κομνηνών & Κράπης 2, Πόρος, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810 327921 (Λ.Κνωσσού)
2810 225882 (Πόρος)

Εταιρικό Προφίλ: 
Υπεραγορά κρεάτων και τρόφιμα ποιότητας