Θρεπτική και χειμωνιάτικη Μοσχαρόσουπα! | Cretan Food News
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Θρεπτική και χειμωνιάτικη Μοσχαρόσουπα!

Θρεπτική και χειμωνιάτικη Μοσχαρόσουπα!

Συνταγή: Χρήστος Ι. Λάπας
Χρόνος Προετοιμασίας: 75'
Βαθμός Δυσκολίας: 3

Μία συνταγή που προτείνει στους επισκέπτες της, η Cretan Food News.gr

Υλικά για 4 άτομα

  • 1κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
  • 200γρ. καρότα ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ξερό ψιλοκομμένο
  • 3 κολοκύθια μέτρια κομμένα σε κύβους
  • 3 τεμάχια πράσα ψιλοκομμένα
  • 3 σεληνόριζες κομμένες σε κύβους
  • 1 ντομάτα ώριμη χοντροκομμένη
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
  • 30ml ελαιόλαδο
  • 800ml Ζωμός λαχανικών
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το μοσχάρι στο ελαιόλαδο και αφού εξατμιστούν τα υγρά του προσθέτουμε τα λαχανικά μας και τον πελτέ. Σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν, προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και αλατοπιπερώνουμε, αφήνουμε να ψηθεί χαμηλώνοντας τη φωτιά και σερβίρουμε (προαιρετικά με λίγο μπούκοβο).