Επαγγελματικές εκδηλώσεις στο Lato Boutique | Cretan Food News
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Επαγγελματικές εκδηλώσεις στο Lato Boutique

Επαγγελματικές εκδηλώσεις στο Lato Boutique

Cretan Food News

Το ξενοδοχείο Lato Boutique προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Με χώρους άρτιας αισθητικής και δυναμικής λειτουργικότητας, συνεδριακές αίθουσες και χώρους πολλαπλών χρήσεων, καθώς και με δύο a la carte εστιατόρια, η ομάδα του Lato προτείνει και οργανώνει εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, φροντίζοντας έως και την τελευταία λεπτομέρεια.

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου Lato Boutique, σε συνδυασμό με τις προσεγμένες συνεδριακές αίθουσες και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους πολλαπλών χρήσεων, το καθιστούν ιδανικό για την διοργάνωση επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Με άρτια τεχνολογική υποδομή, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του Lato Boutique σχεδιάζει και οργανώνει επαγγελματικές και επιστημονικές συναντήσεις, σεμινάρια, παρουσίαση προϊόντων, καθώς και gala dinners, δείπνα ειδικών περιστάσεων και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε, με επαγγελματισμό, τεχνογνωσία και φαντασία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες κι ενημέρωση για τις δυνατότητες στη διοργάνωση της επαγγελματικής σας εκδήλωσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία: