ΕΛΕΤΡΟ Α.Ε. | Cretan Food News
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

ΕΛΕΤΡΟ Α.Ε.

ΕΛΕΤΡΟ Α.Ε.

CFN

Η ποιότητα στην κουζίνα σας!

Προφίλ εταιρείας
Η εταιρεία ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ ιδρύθηκε απο τον Χριστόφορο Τσαπάτο το έτος 1989 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο της μαζικής εστίασης.

Η ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς –για την ποιότητά τους- οίκους τροφίμων του εξωτερικού.
Σκοπός της εταιρείας είναι να ικανοποιεί τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών της πάντα μέσα από επιλεγμένα και αξιόπιστα προϊόντα.
 
Η φιλοσοφία της ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι να εμπλουτίζει την  γκάμα των προϊόντων της με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, ώστε τα καινοτόμα προϊόντα της να δίνουν απαντήσεις και προτάσεις στις απαιτήσεις της εποχής.
 
Οι άνθρωποι της ΕΛΕΤΡΟ
Αντιλαμβανόμενοι τα μηνύματα της εποχής, πιστεύουμε ότι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας βοηθάει τους ανθρώπους της κουζίνας να δημιουργήσουν την δική τους παλέτα και να παρουσιάσουν το δικό τους πιάτο ζωγραφικής σε ίριδα γεύσεων.

Οι εταιρείες


Τα προϊόντα

Εταιρικό Προφίλ: 
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων οίκων τροφίμων της Ευρώπης σε προϊόντα όπως ζωμούς, σάλτσες, ιταλικές σπεσιαλιτέ, φρέσκα και αποξηραμένα ζυμαρικά, μαγιονέζα, ρύζι, επιδόρπια φρούτων, σαλάτες κ.ά.