Αυγά με ντομάτα και κρεμμύδι | Cretan Food News
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Αυγά με ντομάτα και κρεμμύδι

Αυγά με ντομάτα και κρεμμύδι

Συνταγή: Χρήστος Ι. Λάπας
Χρόνος Προετοιμασίας: 20'
Βαθμός Δυσκολίας: 1

Μία συνταγή που προτείνει στους επισκέπτες της, η Cretan Food News.gr

Υλικά για 2 άτομα

  • 6 αυγά
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
  • 20ml ελαιόλαδο
  • 10 τοματίνια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
  • Αλάτι, πιπέρι

 
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και μόλις ροδίσει προσθέτουμε τα τοματίνια. Όταν γλασαριστούν  τα αλατοπιπερωνουμε.
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, τα χτυπάμε και περιχύνουμε τα υλικά στο τηγάνι. Αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί από τη μία πλευρά, την γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά και το σερβίρουμε ζεστό.