Αρωματικό ελιόψωμο | Cretan Food News
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Αρωματικό ελιόψωμο

Αρωματικό ελιόψωμο

Συνταγή:Delicious Crete
Χρόνος Προετοιμασίας: 60'
Βαθμός Δυσκολίας: 1

Μία συνταγή που προτείνει στους επισκέπτες της, η Cretan Food News.gr.

Υλικά

  • 500 γρ. φαρινάπ
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • Fusion αλάτι “001” Delicious Crete με Μαϊντανό, Μέντα, Δυόσμο, Θυμάρι
  • ελιές  Delicious Crete με βασιλικό και σκόρδο τεμαχισμένες, χωρίς κουκούτσι
  • ελαιόλαδο  για τη φόρμα

Εκτέλεση
Ένα πολύ εύκολο και απόλυτα αρωματικό ελιόψωμο, το οποίο τρώγεται και σκέτο!
Ανακατεύουμε τη φαρίνα με τη μπύρα σε χυλό.
Προσθέτουμε το αλάτι και τέλος τις ελιές.
Αν και το μείγμα θα  φανεί κάπως κολλώδες, δεν μας πειράζει.
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα κέικ και βάζουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου για 50 λεπτά.
 
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!