Aθήνα | Cretan Food News
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Aθήνα

Αθήνα

ΣΠΟΝΔΗ

Κομψότητα, αυθεντικότητα, αισθητική. Αυτές είναι τρείς λέξεις που συνοψίζουν την ατμόσφαιρα και την φιλοσοφία του εστιατορίου Σπονδή. Δημιουργία του  Απόστολου Τραστέλη το 1996 το εστιατόριο είναι πια σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Αθήνα αλλά για όλη την Ελλάδα.

Στα μενού μας χρησιμοποιούμε τα πιο φρέσκα προϊόντα και τα μενού αλλάζουν ανάλογα την εποχή ακολουθώντας τα προϊόντα στην εποχή τους καθώς και την δημιουργικότητα του Σεφ μας.

Εστιατόριο «Μαρτίνης»

Το εστιατόριο «Μαρτίνης», με μακρά ιστορία που ξεκινάει από το1969 αλλά αγγίζει και το 1888, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολύπλευρη περιοχή των Πατησίων, που όπως υποστήριζε ο ιστοριοδίφης και λογοτέχνης, Δημήτριος Καμπούρογλου, ονομαζόταν κατά το παρελθόν «Παραδείσια», λόγω των καταπράσινων και εντυπωσιακών κήπων που ευδοκιμούσαν στην περιοχή.