Χανιά | Cretan Food News
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Χανιά

Χανιά

Comme Un Chef

Η Νο.1 επιλογή για επαγγελματίες!

Η ιδέα αυτού του καταστήματος γεννήθηκε από τις ανάγκες του επαγγελματία Chef και Pastry Chef αλλά και τον ερασιτέχνη μάγειρα για ένα χώρο που θα καλύπτει όλες του τις ανάγκες.

Βατόμουρο

Η επιχείρηση είναι οικογενειακή ξεκίνησε από τον Παππού που ξεκίνησε μόνο πουλώντας πατάτες και ζωοτροφές. Στη συνέχεια, στη δεκαετία του '90,  η επιχείρηση πέρασε στα παιδιά, οι οποίοι έχοντας την εμπειρία (από μικροί στη δουλειά και στα χωράφια), μεγάλωσαν την επιχείρηση σε χοντρική, διαθέτοντας λαχανικά και φρούτα.

Ακαδημία Κρητικής Γαστρονομίας & Πολιτισμού

H Ακαδημία Κρητικής Γαστρονομίας ιδρύθηκε στα Χανιά τον Μάιο του 2014 για να προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου στον τομέα της μαγειρικής τέχνης και ειδικά στην Κρητική διατροφή.

Σκοπός και όραμα της Ακαδημίας αποτελεί η διεθνής ανάδειξη της Κρητικής διατροφής και φυσικά η ανάδειξη του Κρητικού πολιτισμού διαμέσου της ιδιαίτερης Κρητικής γαστρονομίας.

Ζαχαροπλαστεία Αφοί Κληματσάκη

Το όνομα Κληματσάκης για τους Χανιώτες παραπέμπει σε κάτι γλυκό και δροσερό

Ένα όνομα, μια επιχείρηση που για τρεις δεκαετίες, έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των Χανιωτών, όταν αναζητούν ποιοτικά, πρωτότυπα γλυκά και δεκάδες γεύσεις παγωτού. Σε κάθε ένα από τα έξι ζαχαροπλαστεία των αδελφών Κληματσάκη που λειτουργούν στην πόλη και στα προάστια των Χανίων, θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας, μοναδικής αισθητικής και γεύσης. Κάθε δημιουργία έχει τη δική της ιδιαιτερότητα προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις στον ουρανίσκο.

ΠΑΛΛΑΣ

Το ΠΑΛΛΑΣ είναι από τα πιο πολυσύχναστα μέρη στα Χανιά για καφέ, ποτό και φαγητό με καλή κουζίνα και ένα μοναδικό εστιατόριο στην ταράτσα, το Θεάλασσα, όπου έχει μια εξαιρετική Θέα στο Λιμάνι των Χανιών!

Nάμα

Η καρδιά της διασκέδασης στα Χανιά χτυπάει στο ενετικό λιμάνι, στην Ακτή Τομπάζη 19, σε μια νέα διαφορετική πρόταση που ονομάζεται Νάμα cocktails coffee and more.

Το Νάμα σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι απόλαυσης και σας προτείνει μοναδικές συγκινήσεις μέσα από πρωτότυπες γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν!

Το σαλόνι του Νάμα δείχνει εντυπωσιακό, φιλικό και ζεστό. Οι πινελιές στη διακόσμηση σε γυρνάνε στο χθες με την πέτρα και το ξύλο αλλά παράλληλα και στο σήμερα με τον υπέροχο φωτισμό να αναδεικνύει το χώρο!

Μεσογειακά αρτοσκευάσματα "Ντουρουντούς"

Παραδοσιακοί άνθρωποι, Παραδοσιακές γεύσεις.

Η γιαγιά Άννα ερχόμενη από το φαράγγι της Σαμαριάς να παντρευτεί στα Σφακιά, έφερε μαζί της όλα τα μυστικά της μαγειρικής τα οποία πέρασε αργότερα στις κόρες της και τη νύφη της και αυτές με τη σειρά τους στα παιδιά τους.

Ο σεβασμός στη παράδοση, η επιλογή αγνών υλικών και η απίστευτη γεύση είναι αυτά που χαράζουν την πορεία της οικογένειάς μας γύρω από το τραπέζι. Έχοντας στα χέρια μας παραδοσιακές συνταγές, ξεκινάμε μια διαδρομή ανά την Ελλάδα με σκοπό να μάθουμε σε όλους τι είναι πραγματικά σφακιανό.

Hotelier education

Η Hotelier education είναι Κε.Δι.Β.Μ.1 Τουριστικών και Επισιτιστικών Σπουδών με έδρα το νησί της Κρήτης και συγκεκριμένα το νομό Χανίων.

O τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας και συνεισφέρει πολλαπλά στην οικονομία τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Σήμερα η Κρήτη είναι µία από τις σημαντικότερες Περιφέρειες της χώρας και ένας ολοκληρωμένος τουριστικός προορισμός, που προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, ξένους και Έλληνες.

Προϊόντα ζύμης ΧΙΩΤΑΚΗΣ

Γεύση από Κρήτη! Τα πιο αγνά υλικά του τόπου μας και το μεράκι των ανθρώπων μας συνδυάζονται, για να σας προσφέρουμε καθημερινά γνήσια κρητικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

Οι ιδιαίτερες εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες, η εκρηκτική ιδιοσυγκρασία των Κρητικών και η εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας μας, σας ταξιδεύουν σε μια ανεπανάληπτη «γαστριμαργική περιπλάνηση», στα μονοπάτια της Κρητικής Διατροφής. Ο απόλυτος σεβασμός στη παράδοση που κληρονομήσαμε και η τήρηση των υψηλότερων ποιοτικών προδιαγραφών είναι οι απαράβατες αξίες που μας διέπουν.

Προϊόντα ζύμης ΧΙΩΤΑΚΗΣ

Γεύση από Κρήτη! Τα πιο αγνά υλικά του τόπου μας και το μεράκι των ανθρώπων μας συνδυάζονται, για να σας προσφέρουμε καθημερινά γνήσια κρητικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

Οι ιδιαίτερες εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες, η εκρηκτική ιδιοσυγκρασία των Κρητικών και η εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας μας, σας ταξιδεύουν σε μια ανεπανάληπτη «γαστριμαργική περιπλάνηση», στα μονοπάτια της Κρητικής Διατροφής. Ο απόλυτος σεβασμός στη παράδοση που κληρονομήσαμε και η τήρηση των υψηλότερων ποιοτικών προδιαγραφών είναι οι απαράβατες αξίες που μας διέπουν.

Pages