Ν. Ηρακλείου - Αρκαλοχώρι | Cretan Food News
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Ν. Ηρακλείου - Αρκαλοχώρι

Ν. Ηρακλείου - Αρκαλοχώρι

Αγροκτήματα Μανουρά

Η εταιρεία "Αγροκτήματα Μανουρά" είναι μια γνήσια κρητική εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε μέσα από την πολυετή εμπειρία και ενασχόληση στο χώρο της διατροφής.

Σήμερα είναι η μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους παραγωγής τυροκομικών και ζωοτροφών στην Κρήτη με έδρα τα Καστελλιανά.
Η εταιρεία διαθέτει 7 καταστήματα, 6 στο νομό Ηρακλείου και 1 στην Ιεράπετρα, όπου καθημερινά οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν τα αγνά και ολόφρεσκα προϊόντα.
 

Ρακωδείον

Εκεί όπου οι γεύσεις θυμίζουν γλυκές νότες μουσικής.

Εκεί όπου οι παρέες ενώνονται και δημιουργούν την πιο οικεία και φιλική ατμόσφαιρα. Εκεί, στην  κεντρική πλατεία του Αρκαλοχωρίου, στο «Ρακωδείον».

Ένα μεζεδοπωλείο που δημιουργήθηκε με περισσή αγάπη και μεράκι με όραμα την ιδανική διασκέδαση των εμπνευστών του ,που περικλείεται φυσικά, στο δίπτυχο του καλού φαγητού και της καλής παρέας.

Cretan Life

Η τροφή μας το φάρμακο μας...

Η εταιρεία, από το 2001 είναι η μοναδική που καλλιεργεί συλλέγει επεξεργάζεται, συσκευάζει και εμπορεύεται αρωματικά φυτά Κρήτης, όπως επίσης μπαχαρικά και μεσογειακά μείγματα μπαχαρικών εμπνευσμένα από την ελληνική γαστρονομία και καλά μελετημένα για εθιστική γεύση Ελλάδας.