Ηράκλειο | Cretan Food News
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Ηράκλειο

Ηράκλειο

Κρασάς

Ένα όνομα, χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες.

Από το 2002, το εστιατόριο «Κρασάς» προσφέρει στο κοινό του Ηρακλείου μοναδικές γευστικές επιλογές που έχουν δικαίως κερδίσει φανατικούς φίλους και σταθερούς θαμώνες.

ALCOVINO-Α. Βεργίτσης

Η οινοποιία - ποτοποιία "Κρήτη" Απόστολος Νικ. Βεργίτσης στις Δαφνές Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1989 έχοντας ήδη μια παράδοση 30 ετών στο βαρελίσιο κρασί, γνωστό στην αγορά της Κρήτης ως "Βεργίτσης".

Κρεοπωλεία Μαρμαράς Π. ΑΕΒΕ

Βρείτε εξαιρετικής ποιότητας κρέας και πρωτότυπες προτάσεις για το καθημερινό σας τραπέζι σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα της εταιρείας Μαρμαράς Π. ΑΕΒΕ.

  • Μαγγανάρηδων 27, ΤΚ 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810231120

  • Ικάρου 28, Ν.Αλικ/σός, ΤΚ 71601, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810229800

  • Γερωνυμάκη & Μονής Τοπλού 2, ΤΚ 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810220391

  • Ειρήνης & Φιλίας 102, Μαλάδες, ΤΚ 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810542418, 2810542417

The Bitters Bar

Η μικρή στοά πίσω από την πλατεία Λιονταριών αναβίωσε ξανά μέσα από την παρουσία του άκρως ιδιαίτερου “The Bitters bar”.

Παρλαμάς Ο.Ε

Ό,τι χρειάζεστε γύρω από την ζαχαροπλαστική, την αρτοποιεία και το παγωτό.

Από το 1977, το όνομα Παρλαμάς έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία της ζαχαροπλαστικής, του παγωτού και της αρτοποιίας. Τρέφοντας μια βαθειά αγάπη για το αντικείμενο και θέτοντας ως βάση την υψηλή ποιότητα και την τεχνογνωσία, η εταιρεία Παρλαμάς προσφέρει κορυφαίες πρώτες ύλες και ό,τι άλλο απαιτείται για την παρασκευή μια γλυκιάς δημιουργίας, καλύπτοντας απόλυτα τους επαγγελματίες ή ιδιώτες πελάτες της.

Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική Σταματάκης

Ζυμώνουμε... παράδοση!

Το 2004 ξεκινήσαμε μια οικογενειακή επιχείρηση, γνωρίζοντας όμως την τέχνη της αρτοποιίας από πολύ παλιά.

Εδώ και χρόνια έχουμε μάθει να «ζυμώνουμε» άψογα εκλεκτά προϊόντα και να τα μετατρέπουμε σε πεντανόστιμες δημιουργίες, αλμυρές και γλυκές, ικανές να ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο!

ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε

Η  ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε λειτουργεί περίπου τέσσερις δεκαετίες καθώς ιδρύθηκε το 1977 με την επωνυμία ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, με την οποία και καθιερώθηκε επί 36 έτη έως και το 2013 οπότε μετατράπηκε σε Α.Ε

Δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης (HO.RE.CA) με αντικείμενο εργασιών την αντιπροσώπευση, εισαγωγή, πώληση και διανομή Α΄ υλών μαγειρικής, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, χυμών και αναψυκτικών.

Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και διαθέτει σύγχρονο στόλο φορτηγών ψυγείων για την καθημερινή διανομή των προϊόντων της.

Κορώνη ΑΕ

Όταν επιχειρείς, χρειάζεσαι ένα συνεργάτη που θα σου παρέχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσεις μπροστά. Να αφοσιωθείς στην ανάπτυξη και μακροβιότητα της δουλειάς σου, γνωρίζοντας ότι τα στοιχειώδη τα έχεις ήδη τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα.

Τα Μερακλίδικα

Τα Μερακλίδικα από την οικογένεια Κυριακάκη ασχολούνται εδώ και 25 πλέον χρόνια με την παραγωγή και διάθεση παραδοσιακών προϊόντων με βάση το ελαιόλαδο, στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης έχοντας αντλήσει πολύτιμη πείρα στις παραδοσιακές γεύσεις.

Pages