Ηράκλειο | Cretan Food News
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Ηράκλειο

Ηράκλειο

Πλυντήρια - στεγνοκαθαριστήρια cleanup

Τα πλυντήρια - στεγνοκαθαριστήρια cleanup προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού, μίσθωσης ιματισμού και πώλησης ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε επαγγελματίες και ιδιώτες, με σεβασμό, συνέπεια και αυστηρό επαγγελματισμό από το 2007.

Η επαγγελματική μίσθωση ιματισμού στοχεύει στην πλήρη κάλυψη των αναγκών οποιασδήποτε κοινωνικής ή επαγγελματικής εκδήλωσης. Παρέχουμε το σύνολο των απαιτούμενων προϊόντων ιματισμού, όπως:

ΤΑRGET Αλέκος Παπαδάκις & Υιός Α.Ε

Η εταιρεία ΤΑRGET Aλέκος Παπαδάκις & Υιός Α.Ε δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Κρήτη από το 1970

Καταλαμβάνει σημαντικό κομμάτι της κρητικής αγοράς με αξιόλογα και μοναδικά προϊόντα. Η άριστη ποιότητα και το άψογο service σε συνδυασμό  με τις απόλυτα ελεγχόμενες ανταγωνιστικές τιμές, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ανόδου της εταιρείας και καταξίωσης της στον χώρο.

Κρασάς

Ένα όνομα, χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες.

Από το 2002, το εστιατόριο «Κρασάς» προσφέρει στο κοινό του Ηρακλείου μοναδικές γευστικές επιλογές που έχουν δικαίως κερδίσει φανατικούς φίλους και σταθερούς θαμώνες.

Cretan Mill by Almpantakis Family

150 χρόνια οικογενειακή παράδοση

Η οικογένεια Αλμπαντάκη, ελαιοκαλλιεργητές από το 1866, έχουν μακρά παράδοση στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου κρητικού ελαιολάδου.
Σήμερα, η γνώση και η αγάπη για το προϊόν έχουν κληροδοτηθεί στην τέταρτη γενιά και η οικογενειακή δραστηριότητα συνεχίζεται με την ίδια στόχευση: την ανώτερη ποιότητα, την εκλεκτή γεύση και τη διατηρησιμότητα των πολύτιμων θρεπτικών αξιών του απόλυτου συμβόλου υγείας και δύναμης, του ελαιολάδου.

ALCOVINO-Α. Βεργίτσης

Η οινοποιία - ποτοποιία "Κρήτη" Απόστολος Νικ. Βεργίτσης στις Δαφνές Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1989 έχοντας ήδη μια παράδοση 30 ετών στο βαρελίσιο κρασί, γνωστό στην αγορά της Κρήτης ως "Βεργίτσης".

Κρεοπωλεία Μαρμαράς Π. ΑΕΒΕ

Βρείτε εξαιρετικής ποιότητας κρέας και πρωτότυπες προτάσεις για το καθημερινό σας τραπέζι σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα της εταιρείας Μαρμαράς Π. ΑΕΒΕ.

  • Μαγγανάρηδων 27, ΤΚ 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810231120

  • Ικάρου 28, Ν.Αλικ/σός, ΤΚ 71601, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810229800

  • Γερωνυμάκη & Μονής Τοπλού 2, ΤΚ 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810220391

  • Ειρήνης & Φιλίας 102, Μαλάδες, ΤΚ 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810542418, 2810542417

The Bitters Bar

Η μικρή στοά πίσω από την πλατεία Λιονταριών αναβίωσε ξανά μέσα από την παρουσία του άκρως ιδιαίτερου “The Bitters bar”.

Παρλαμάς Ο.Ε

Ό,τι χρειάζεστε γύρω από την ζαχαροπλαστική, την αρτοποιεία και το παγωτό.

Από το 1977, το όνομα Παρλαμάς έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία της ζαχαροπλαστικής, του παγωτού και της αρτοποιίας. Τρέφοντας μια βαθειά αγάπη για το αντικείμενο και θέτοντας ως βάση την υψηλή ποιότητα και την τεχνογνωσία, η εταιρεία Παρλαμάς προσφέρει κορυφαίες πρώτες ύλες και ό,τι άλλο απαιτείται για την παρασκευή μια γλυκιάς δημιουργίας, καλύπτοντας απόλυτα τους επαγγελματίες ή ιδιώτες πελάτες της.

Pages