Ηράκλειο | Cretan Food News
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Ηράκλειο

Ηράκλειο

Παραδοσιακά Αλλαντικά Αφοί Γ. Κασσάκη

Η επιχείρηση Αφοι Γ. Κασσάκη Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1999 στον χώρο των καπνιστών παραδοσιακών προϊόντων κρέατος. Έδρα της επιχείρησης είναι το χωριό Γαλατάς του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Η παραγωγή προϊόντων κρέατος ήταν γνωστή από τους αρχαίους χρόνους.

Ήδη από τους ομηρικούς χρόνους (900 Π.Χ.) γνώριζαν για τη συντήρηση του κρέατος με αλάτι και καπνισμό ενώ στην Οδύσσεια του Ομήρου αναφέρονται λεπτομέρειες για την κατανάλωση αλλαντικών. Την παραγωγή αλλαντικών στον ελλαδικό χώρο από τους αρχαίους ακόμη χρόνους μαρτυρεί η ίδια λέξη (αλλαντικό).

Καπνιστά προϊόντα ¨Μάρκος Κρασανάκης¨

Με εμπειρία 20 ετών, σεβασμό στον καταναλωτή και προσήλωση στην ποιότητα συνεχίζουμε την παρασκευή παραδοσιακών προϊόντων..

Η επιχείρηση Μάρκος Κρασανάκης παράγει καπνιστά προϊόντα με βάση το κρέας, που διαφυλάσσουν και διαδίδουν την γευστική κρητική κουλτούρα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Νότιος Χώρα Α.Ε.

Το κύριο αντικείμενο δράσης της εταιρείας Νότιος Χώρα Α.Ε. είναι η διάθεση premium προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε επαγγελματίες και ιδιώτες, διεθνούς φήμης και αναγνωρισιμότητας, με ναυαρχίδα τον espresso Illy.

Προϊόντα που εμπορεύεται είναι καφές Dimello, Distillo, τσάι Dammann, σιρόπια 1883, σοκολάτα Monbana, Freddito, γρανίτες Freddies, καφέ φίλτρου, μηχανές, συλλεκτικά φλιτζάνια, αξεσουάρ.

Η εταιρία διοργανώνει σεμινάρια για επαγγελματίες και τους εκπαιδεύει στη γεύση του σωστού espresso.

Siganos executive food events

Πραγματοποιώντας Το Όνειρο!!! Με αισθητική υψηλών προδιαγραφών και γεύσεις που προκαλούν τις αισθήσεις, η Siganos executive food events έρχεται να πραγματοποιήσει το δικό σας όνειρο.

Με την εμπειρία πολλών χρόνων και το κύρος που εσείς μας έχετε δώσει, τη συνεχή ενημέρωση για ό,τι νέο στο χώρο, μα πιο πολύ με πραγματική αγάπη γι΄αυτό που προσφέρουμε, αποτελούμε εγγύηση για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ

Η Σαβουιδάκης Κρητικά Προϊόντα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και την εμπορία ελαιολάδου και άλλων κρητικών προϊόντων (κρασί, τσικουδιά, ρακόμελο) που συμπληρώνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Αντίποδας

Στους πρόποδες του ένα περιβάλλον νοσταλγικό,
στα μονοπάτια του η νοστιμιά, η γεύση, το μεράκι και η ευταξία,
στην κορυφή του η ευφορία και η ικανοποίηση

Αυτή την αίσθηση μας δίνει το παρεϊστικο στέκι του Αντίποδα. Ένας χαλαρός μικρός, φιλικός χώρος στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, στο πλακόστρωτο της πλατείας Κοραή, που συγκεντρώνει κουβέντες, γέλια και σούσουρα από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Τα Μερακλίδικα

Τα Μερακλίδικα από την οικογένεια Κυριακάκη ασχολούνται εδώ και 25 πλέον χρόνια με την παραγωγή και διάθεση παραδοσιακών προϊόντων με βάση το ελαιόλαδο, στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης έχοντας αντλήσει πολύτιμη πείρα στις παραδοσιακές γεύσεις.

Pages