Ηράκλειο | Cretan Food News
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ηράκλειο

Ηράκλειο

Ζαχαροπλαστείο Sweet House

Γλυκές δημιουργίες με υψηλή ποιότητα που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, είναι τα περίφημα προϊόντα του ζαχαροπλαστείου Sweet House.

Τριάντα δυο χρόνια τώρα διαχρονικός στόχος της οικογένειας Μωυσάκη είναι να ικανοποιούν πάντα με μεράκι και τις πέντε αισθήσεις των πελατών τους.

Φούρνος Βενέρη

Ο φούρνος Βενέρη, με μακρόχρονη πείρα και με παράδοση στο χώρο της αρτοποιίας ήδη από το 1967, διατηρεί μία φιλοσοφία αναλλοίωτη στο χρόνο!

Μία οικογενειακή επιχείρηση, με ιδρυτή τον Νικόλαο Βενέρη, που με την πάροδο του χρόνου παραχώρησε τα ηνία στον υιό Βενέρη και εν συνεχεία στον Νίκο και Μανώλη Βενέρη, δίνει δυναμικό παρόν στην πόλη του Ηρακλείου.

Bristot

Στόχος μας είναι να δώσουμε το στίγμα μας στον υπέροχο κόσμο του καφέ, προσφέροντας προϊόντα ποιότητας και δίνοντας μεγάλη προσοχή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Σε αυτή την επιδίωξη της τελειότητας, το πάθος και η παράδοση συναντιούνται σε μία συνεχώς εξελισσόμενη πορεία, με βάση τις αξίες μας. Ακεραιότητα, τιμιότητα και διαφάνεια βρίσκονται στο επίκεντρο των εργασιών μας. Είναι οι αξίες που επέτρεψαν στους καταναλωτές και ιδίως σε εμάς,  να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.

ΤΑRGET Αλέκος Παπαδάκις & Υιός Α.Ε

Η εταιρεία ΤΑRGET Aλέκος Παπαδάκις & Υιός Α.Ε δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Κρήτη από το 1970

Καταλαμβάνει σημαντικό κομμάτι της κρητικής αγοράς με αξιόλογα και μοναδικά προϊόντα. Η άριστη ποιότητα και το άψογο service σε συνδυασμό  με τις απόλυτα ελεγχόμενες ανταγωνιστικές τιμές, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ανόδου της εταιρείας και καταξίωσης της στον χώρο.

Cafe Indigo

Το Cafe Indigo τα τελευταία χρόνια στο ηράκλειο έχει αλλάξει τα δεδομένα.

Με έμφαση στην ποιότητα και την εξειδίκευση μαθαίνει στους ηρακλειώτες τα μυστικά του καλού καφέ και της φιλοσοφίας του τρίτου κύματος (third wave coffee). Με τέσσερις ποικιλίες καφέ κατ αποκλειστικότητα (single estate coffees) οι οποίες ανανεώνονται συχνά, οι ειδικευμένοι baristi του Indigo σας ταξιδεύουν σε μοναδικά γευστικά μονοπάτια, καλύπτοντας της ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Αίθουσες συνεδριάσεων στο GALAXY HOTEL IRAKLIO

Οι άνθρωποι του Galaxy Hotel Iraklio γνωρίζουν καλά την αξία των λέξεων, φιλοξενία και επαγγελματισμός.

Στο νέο σχεδιασμό του ξενοδοχείου δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στη δημιουργία «επαγγελματικών» χώρων αλλά και αιθουσών που μπορούν να φιλοξενήσουν γεγονότα ξεχωριστής σημασίας για τους ανθρώπους που τα διοργανώνουν.

Pages